Annika Strandhälls porterstek blev en pizza
Självsäkert skulle Annika Strandhäll imponera på släkten och föra traditionen vidare. Men pizzerian fick komma till undsättning första gången hon tog sig an farmors porterstek.
// Foto: Ulrika Ekblom
Lyssna på artikeln
Självsäkert skulle Annika Strandhäll imponera på släkten och föra traditionen vidare. Men pizzerian fick komma till undsättning första gången hon tog sig an farmors porterstek.
Läs hela sommaren för 3 kronor!
Betala tre kronor för tre månaders läsning. Därefter 69 kr per månad.
Enkelt att bli medlem, enkelt att säga upp. Det här ingår:
- Nya intervjuer, analyser, krönikor, bokutdrag, quiz och reportage varje vecka
- Läs allt ur vårt systermagasin Vi Läser
- Få tillgång till e-tidningen
- Alla artiklar finns inlästa
- Veckobrevet, litteraturbrevet och kulturtipsbrevet i din mejlkorg
- Få tillgång till Vi-appen