Dregen: ”Plötsligt luktade det bränt kött i hela lokalen”
När man hanterar glödheta gjutjärnsformar måste man vara koncentrerad och uppmärksam. Det fick Dregens kompis lära sig den hårda vägen.
// Foto: Ulrika Ekblom
Lyssna på artikeln
När man hanterar glödheta gjutjärnsformar måste man vara koncentrerad och uppmärksam. Det fick Dregens kompis lära sig den hårda vägen.
”Ni har ju mest gulliga minnen i den här avdelningen, så jag tänkte att jag skulle bjuda på något annat.
I början av 2000-talet var jag med i ett kortlivat band som hette Snowracer. Vi skulle göra en video i New York, och medan vi var där passade vi på att gå på en av mina favoritrestauranger, Peter Luger Steak House, som ligger vid Brooklynbron. Det är en klassisk amerikansk köttkrog där maten serveras i fruktansvärt heta gjutjärnsformar.
Just nu: Testa Vi i 3 månader för 3 kronor
Betala 3 kronor för de 3 första månaderna, därefter 69 kr per månad. Enkelt att bli medlem, enkelt att säga upp. Det här ingår:
- Nya intervjuer, analyser, krönikor, bokutdrag, quiz och reportage varje vecka
- Läs allt ur vårt systermagasin Vi Läser
- Alla artiklar finns inlästa
- Veckobrevet, litteraturbrevet och kulturtipsbrevet i din mejlkorg
- Få tillgång till Vi-appen