Vanliga frågor

Vad kostar vi.se?

Det kostar 69 kronor per månad att gå med i Vi. Du kan när som helst säga upp din prenumeration.

Vad innebär medlemskapet?

Som medlem får du tillgång till Vi:s kvalitetsjournalistik och får möjlighet att påverka och bidra till innehållet. Varje fredag/lördag får du ett nyhetsbrev som sammanfattar veckans utgivning. Du får också träffa redaktionen och inbjudna gäster på kostnadsfria medlemskvällar. Om du vill gå på något av våra större event får du alltid rabatt. Dessutom har vi regelbundet utlottningar och förhandsvisningar som är exklusiva för medlemmar.

Hur kan jag ta del av materialet?

Texterna på vi.se finns i ljudversion, både på webben och i de appar som finns för iPhone och Android. Du kan också läsa och lyssna offline i apparna. Du växlar sömlöst mellan ljud och text så att du kan börja lyssna på det ställe i texten där du slutade läsa och tvärtom.

Hur används pengarna?

Alla avgifter används till att leverera de bästa texterna och bilderna till medlemmarna. Riktig journalistik kostar att skapa och pengarna går direkt till våra anställda och frilansande journalister. Ju fler vi är desto fler djupa och unika texter och bilder kan vi åstadkomma.

Vem äger Vi?

Vi Media ägs av KF – Kooperativa Förbundet. Vi Media ger ut två tidningar på papper Magasinet Vi och Vi Läser, arrangerar event och resor samt erbjuder Vi digitalt och som app. Vi har också grundat Vi-skogen som ligger oss varmt om hjärtat. Här är mer information om Vi Media.

Vem kan påverka innehållet i Vi?

Vi står helt fritt från påverkan av annonsörer eller andra kommersiella krafter. Vi är politiskt obundna. Vår styrelse hålls utanför alla journalistiska bedömningar. Däremot lyssnar vi gärna på medlemmarna för att kunna ge ett innehåll som är så relevant som möjligt.